Thijs Hendriks

Thijs Hendriks (1985) is geboren in Nijmegen en opgegroeid in Malden. Na de middelbare school heeft hij de opleiding Sport, Gezondheid en Management voltooid, waarna hij fysiotherapie is gaan studeren op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Nadat hij in 2011 zijn diploma heeft behaald, heeft hij in eerstelijns-praktijken in Malden en Groesbeek gewerkt. Vanaf 1 september 2020 is Thijs samen met Joey Schamp eigenaar van F4F (Fysio 4 Fit).

Thijs heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op verschillende gebieden, zoals sport-gerelateerde blessures, longproblematiek, chronische klachten en rugklachten. Ook voor dry needling kun je bij hem terecht.

Thijs woont in Lent, samen met zijn vriendin en drie kinderen.

Naast het werk als fysiotherapeut heeft Thijs een verleden als profvoetballer bij o.a. NEC en Achilles’29. Hierna is hij meerdere trainerscursussen gaan volgen. Momenteel is hij trainer bij het eerste elftal van DVOL, in Lent.

Joey Schamp

Joey Schamp (1994) is geboren te Nijmegen en opgegroeid in Alverna. Nu woont hij in Wijchen. Na het afronden van de middelbare school heeft hij de CIOS in Arnhem afgerond. Hier heeft hij zich gespecialiseerd als Fitness & Health coördinator. Daarna is hij fysiotherapie gaan studeren op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Nadat hij in 2018 is afgestudeerd als fysiotherapeut heeft hij gewerkt bij fysiotherapie Sanavit, een eerstelijns-praktijk in Groesbeek. Met ingang van 1 september 2020 is Joey samen met Thijs Hendriks eigenaar van Fysio4Fit, de jongste fysiotherapie praktijk van Wijchen.

Joey heeft de afgelopen jaren veel kennis opgedaan van sport gerelateerde klachten. Hij heeft zich middels cursussen ontwikkeld op het gebied van oncologische revalidatie en medical taping. Ook voor fitness-gerelateerde vragen en klachten kun je bij hem terecht.

In zijn jeugdjaren heeft hij op hoog niveau geturnd en gevoetbald, bij resp. de Hazenkamp en NEC. Hij heeft veel passie voor sport en is creatief bij het ontwikkelen van een sport-specifieke revalidatie. hij voetbalt nu bij vv Alverna.