Thijs Hendriks (1985) is geboren te Nijmegen en opgegroeid in Malden. Na de middelbare school heeft Thijs de opleiding Sport, Gezondheid en Management afgerond. Daarna is hij fysiotherapie gaan studeren op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Nadat Thijs in 2011 zijn diploma heeft behaald, heeft hij in eerstelijns fysiotherapie praktijken in Malden en Groesbeek gewerkt. Vanaf 1 september 2020, is hij samen met Joey Schamp eigenaar van Fysio4Fit Wijchen.

Thijs heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op verschillende vakgebieden, zoals sport-gerelateerde blessures, longproblematiek, chronische klachten en rugklachten. Ook voor revalidatie na Covid’19 kun je bij Thijs terecht.

Thijs woont in Lent, samen met zijn vriendin en drie kinderen.

Naast het werk als fysiotherapeut heeft Thijs een verleden als profvoetballer bij o.a. NEC en Achilles’29. Hierna is hij meerdere trainers cursussen gaan volgen. Momenteel is Thijs trainer bij het eerste elftal van Brakkenstein, te Nijmegen.

Joey Schamp (1994) is geboren te Nijmegen en opgegroeid in Alverna. Na het afronden van de middelbare school heeft hij de CIOS in Arnhem afgerond. Hier heeft Joey zich gespecialiseerd als Fitness & Health coördinator. Daarna is Joey fysiotherapie gaan studeren op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Nadat hij in 2018 is afgestudeerd als fysiotherapeut heeft Joey gewerkt bij fysiotherapie Sanavit, een eerstelijns-praktijk in Groesbeek. Met ingang van 1 september 2020 is Joey samen met Thijs Hendriks eigenaar van Fysio4Fit, de jongste fysiotherapie praktijk van Wijchen.

Joey heeft de afgelopen jaren veel kennis opgedaan van sport gerelateerde klachten. Hij heeft zich middels cursussen ontwikkeld op het gebied van oncologische revalidatie en medical taping. Ook voor fitness-gerelateerde vragen en klachten kun je bij Joey terecht.

Joey woont in Wijchen.

In zijn jeugdjaren heeft Joey op hoog niveau geturnd en gevoetbald, bij resp. de Hazenkamp en NEC. Hij heeft veel passie voor sport en is creatief bij het ontwikkelen van een sport-specifieke revalidatie. Joey voetbalt zelf bij vv Alverna.