De zomervakantie is voorbij, het ‘gewone leven’ is weer begonnen. We zitten na een verbouwing van enkele maanden in een nieuw pand en hebben de website vernieuwd. Een nieuwe website betekent ook dat deze bijgehouden moet worden… Het voornemen is er in ieder geval! Ik ben van plan om eens in de zoveel tijd een blog te schrijven, waarin we geïnteresseerde lezers informeren over zaken die spelen rondom Fysio4Fit.

Deel 1: Het ontstaan van F4F Wijchen

Ondanks dat we in September al drie jaar bestaan, leek het me leuk om bij het begin te beginnen en wat te schrijven over de ontstaanswijze van F4F Wijchen.

Sinds 2012 werkte ik voor een praktijk in Groesbeek, ‘Fysiotherpie Sanavit’.

Na een jaar werd me door mijn toenmalige werkgever gevraagd of ik eventueel een dependance wilde starten in een sportschool in Wijchen. Dit leek me wel wat.

Tijdens mijn werk in Wijchen leerde ik Joey kennen, die daar werkzaam was als sportinstructeur. Hij was geïnteresseerd in mijn vak en ging niet veel later ook fysiotherapie studeren. We hadden regelmatig contact gedurende de periode dat Joey studeerde en ik gaf hem aan dat hij wellicht bij ons kon werken na zijn afstuderen.

Toen Joey z’n diploma op zak had stelde ik hem voor aan mijn werkgever en er was een klik. We spraken af dat Joey en ik elkaar zouden afwisselen, wat wil zeggen dat Joey in Wijchen werkte als ik in Groesbeek zat en dat hij in Groesbeek werkzaam zou zijn op de momenten dat ik in Wijchen te vinden was. Deze wisselwerking werkte prima. Joey en ik zagen elkaar niet veel, maar als we elkaar zagen was er een klik.

Twee jaar later ontstonden er verschillende werk gerelateerde zaken die ons frustreerden. Joey en ik twijfelden of we nog op de goede plek zaten. We spraken elkaar daar geregeld over. De twijfels groeiden met de tijd, evenals de drang naar zelfstandig ondernemen. We besloten spijkers met koppen te slaan en een ondernemingsplan te maken. Niet veel later hakten we de knoop door, in maart 2020, een week voor de eerste Corona lockdown besloten we dat we vanaf september 2020 samen zouden starten met F4F Wijchen.

Gedurende de corona-tijd waarin we beperkt mochten werken, hadden we de tijd om ons in te schrijven bij de KvK en daarnaast o.a. contracten, verzekeringen, een website, kleding, visitekaartjes, flyers, behandelruimtes etc. etc. te regelen.

In september 2020 zijn we in Dans- en Balletstudio Stella en bij Sportclub Go4Fit gestart met behandelen namens F4F Wijchen.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 8:00 – 20:00
Zaterdag 9:00 – 12:00
Zondag Gesloten

  +31 646040715

OFFICE LOCATION

Onze Waarden

Fysio4Fit streeft ernaar om het houdings- en bewegingsapparaat van mensen

optimaal te laten functioneren, gericht op het bevorderen van het algemeen


welbevinden. Belangrijk hierbij is dat mensen zich op hun gemak voelen binnen


Fysio4Fit. Daarnaast schoolt de fysiotherapeut van Fysio4Fit zich continu om op de


hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied, zodat de hoge behandelkwaliteit die Fysio4Fit biedt gewaarborgd blijft.

Fysio4Fit fysiotherapie vindt het belangrijk in een gemoedelijke sfeer cliëntgericht

en efficiënt te werken. Fysio4Fit wil fysiotherapeutische zorg leveren met als


uitgangspunt dat de cliënt de best mogelijke zorg en dienstverlening ontvangt.


Daarbij staat de interesse in de mens en medische ontwikkeling voorop. Fysio4Fit


fysiotherapie werkt op basis van Evidence Based Practice (EBP), dat wil zeggen, op


basis van wetenschappelijk bewijs, ervaringen van de cliënt en eigen ervaring.

Een Fysiotherapeut die aan alle kwaliteitseisen voldoet, werkt volgens de

richtlijnen van het KNGF en zich regelmatig laat bijscholen, wordt toegelaten tot


het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR). Fysio4Fit staat vermeld in dit


register. Daarnaast staan Thijs en Joey, beide als fysiotherapeut van Fysio4Fit geregistreerd in het BIG-register (beroepen in de gezondheidszorg).

Make An Appointment

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.