For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

In de eerste week van mei werden fysiotherapeuten en ondernemers Joey en Thijs verrast met een leuke aankondiging: Fysio4Fit is genomineerd voor de Ondernemers Awards Wijchen in de categorie Aanstormend Talent! Thijs Hendriks en Joey Schamp zijn de trotse oprichters van Fysio4Fit, een praktijk die ze vier jaar geleden hebben opgericht. Thijs, 39 jaar oud en vader van drie kinderen, combineert zijn werk als fysiotherapeut met het trainen van een voetbalteam. Joey, 30 jaar, woont samen met zijn vriendin in Wijchen en heeft naast zijn passie voor fysiotherapie ook een passie voor fitness.

Samen wilden ze een plek creëren waar verschillende bedrijven elkaar konden versterken. Dit resulteerde in Gezondheidsplein Wijchen, een praktijk waar een huiselijke sfeer centraal staat. Ze streven ernaar om patiënten een fijne en uitnodigende omgeving te bieden waar mensen graag terugkomen.

Fysio4Fit legt veel nadruk op persoonlijke zorg en professionaliteit. Thijs en Joey blijven zich ontwikkelen door het volgen van extra cursussen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste behandelmethoden. Hun doel is om elke patiënt een effectieve en persoonlijke behandeling te bieden, waarbij ze niet alleen de symptomen behandelen, maar ook de oorzaak van de klachten aanpakken.

Het belangrijkste voor hen is dat elke klant tevreden en met een glimlach de praktijk verlaat. Ze hebben de afgelopen jaren mooie stappen gezet en halen veel energie uit het ondernemen. Bij Fysio4Fit staat de tevredenheid van hun klanten centraal in alles wat ze doen.

Wij zijn enorm vereerd dat we genomineerd zijn voor deze award en kijken uit naar het evenement van de Ondernemers Awards Wijchen!

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 8:00 – 20:00
Zaterdag 9:00 – 12:00
Zondag Gesloten

  +31 646040715

Office Locatie

Onze Waarden

Fysio4Fit streeft ernaar om het houdings- en bewegingsapparaat van mensen optimaal te laten functioneren, gericht op het bevorderen van het algemeen welbevinden. Belangrijk hierbij is dat mensen zich op hun gemak voelen binnen Fysio4Fit.

Daarnaast schoolt de fysiotherapeut van Fysio4Fit zich continu om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied, zodat de hoge behandelkwaliteit die Fysio4Fit biedt gewaarborgd blijft.

Fysio4Fit fysiotherapie vindt het belangrijk in een gemoedelijke sfeer cliëntgericht en efficiënt te werken. Fysio4Fit wil fysiotherapeutische zorg leveren met als uitgangspunt dat de cliënt de best mogelijke zorg en dienstverlening ontvangt.Daarbij staat de interesse in de mens en medische ontwikkeling voorop.

Fysio4Fit fysiotherapie werkt op basis van Evidence Based Practice (EBP), dat wil zeggen, op basis van wetenschappelijk bewijs, ervaringen van de cliënt en eigen ervaring.

Een Fysiotherapeut die aan alle kwaliteitseisen voldoet, werkt volgens de richtlijnen van het KNGF en zich regelmatig laat bijscholen, wordt toegelaten tot het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR). Fysio4Fit staat vermeld in dit register.

Daarnaast staan Thijs en Joey, beide als fysiotherapeut van Fysio4Fit geregistreerd in het BIG-register (beroepen in de gezondheidszorg).